Redactioneel

Jaargang 25, nummer 9

Beste lezer,

Als u dit blad op papier leest, hebt u de afgelopen weken vast gemerkt dat het blad vaak te laat bezorgd wordt. Dat vinden wij heel vervelend, en onze uitgever en drukker Dekker ook. Daarom hebben zij een gesprek gehad met PostNL – want daar ligt het probleem. Het bedrijf droeg als verklaringen aan dat het moeilijk is om voldoende bezorgers te krijgen en de postpieken rond de feestdagen zoals Pasen. Maar ja, wij krijgen van PostNL steeds minder tijd om Kerk in Stad te maken en ondertussen gaat de bezorging nog steeds niet goed… PostNL gaat nu de zendingen van Dekker goed in de gaten houden en er komt een wekelijks overleg. Wij hopen op beterschap!

Ondertussen kunt u Kerk in Stad in ieder geval digitaal lezen via de Kerk in Stad-app (mét wijkberichten) of kerkinstad.nl (artikelen, kerkdiensten en agenda). Komt het papieren blad te laat en bent u dapper genoeg om aan de telefoon te hangen met PostNL, dan vinden we het natuurlijk heel fijn als u een klacht indient over de bezorging.

Terug naar dit nummer! Het is de tijd van het jaar dat we herdenken en de bevrijding vieren, dat we stilstaan bij Hemelvaart en de komst van de Heilige Geest vieren. Er staan grootse dingen te gebeuren rond de Nieuwe Kerk – dat is u vast niet ontgaan – en ook de grond rond De Fontein is letterlijk in beweging. Veel leesplezier!

Vriendelijke groet,
Annejet Fransen

Voorkant nummer 9.JPG

Editie 9 - 2024

Lees meer Bekijk pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief